Bëhuni një Java Programer në gjashtë muaj

Tre muaj trajnim online + tre muaj internship.

Me anëtarësim në MakerMinds Gamechangers ju jo vetëm që do të mësoni se si të zhvilloni aplikacionet, por edhe se si të bëheni pjesë e tregut dixhital.

team-makerminds-violeta-murati-thaci-arbrim-thaci-fjolla-halimi-bahtijar-hasani

Ti je për më shumë.

A keni dashur të bëheni inxhinier softuerësh për një kohë të gjatë, por nuk dini nga të filloni? A doni jo vetëm të mësoni bazat, por edhe të merrni përgatitje efektive për tregun e punës? Atëherë mirë se erdhët te MakerMinds Gamechangers.

Në ditët e sotme të gjithë mund të fitojnë të gjitha aftësitë në internet. Mbështetja e një eksperti i cili ju tregon se si të mësoni sistematikisht dhe në mënyrë efektive, është një faktor i rëndësishëm i suksesit. Njerëzit e suksesshëm marrin vendime. Bëni një vendim dhe ndërtoni të ardhmen tuaj me Gamechangers. 

PROGRAMIMI PROFESIONAL

Ndërtoni njohuritë tuaja për programimin profesional më Java. Mos e humbni kohën tuaj me teori të thatë dhe filloni kodimin menjëherë.

projekte për portfolio

Ju do të krijoni aplikacionet tuaja të para Java, por jo vetëm për qëllime trajnimi. Përdorni këto projekte për të bindur kompanitë për aftësitë tuaja. Konkurrenca juaj do të jetë xheloze.

mundësia për praktikë

Studentët do të kenë mundësinë për një praktikë tre mujore në kompaninë tonë MakerMinds LLC.

KOMUNITETI gamechangers

Ju nuk jeni vetëm në udhëtimin tuaj. Takoni njerëz që kanë të njëjtat synime dhe synime si ju. Do të mbështesni njëri-tjetrin dhe do të punoni në ekip.

krijimi i një CV profesional

Aftësitë tuaja nuk do t'ju gjejnë një punë. Mësoni si të krijoni një CV profesionale dhe si të paraqiteni në tregun dixhital në mënyrën më të mirë të mundshme.

Vendi i punës

Ne dhe komuniteti do t'ju mbështesim derisa të gjeni punën tuaj të parë. Përgatituni për intervistat tuaja dhe si të bindni punëdhënësit që jeni i duhuri për të punësuar.

Procesi i konsultimit

APLIKIMI

Aplikoni për konsultimin falas duke përdorur formularin tonë të aplikimit. Jepni disa informacione për veten tuaj, kështu që ne kemi mundësinë të mësojmë më shumë rreth situatës dhe objektivave tuaja aktuale.

KONTAKTI I PARË

Pas sigurimit të të dhënave tuaja të kontaktit, ne do të ju kotaktojme për një bisedë përmes telefonit. Ne do të zbulojmë nëse përshtateni në programin tonë. Në rast se përputhemi, ne do të rregullojmë thirrjen vijuese konsultuese.

KONSULTIMI FALAS

Në këtë video thirrje me një kohëzgjatje prej rreth 30 minutash, ne diskutojmë qëllimet tuaja në më shumë detaje dhe zhytemi më thellë në programin tonë.

BASHKËPUNIMI

Nëse ne jemi të mendimit se ju përshtateni në komunitetin tonë dhe ju jeni të mendimit se do të përfitoni nga koncepti ynë, ne do të fillojmë të punojmë së bashku.

Team

violeta-murati-thaci-team-makerminds

Violeta Murati

Menaxhere Biznesi

arbbrim-thaci-team-makerminds

Arbrim Thaçi

Senior Java Inxhinier & Trainer

fjohal-teammember-mmks

Fjolla Halimi

Asistente Virtuale

bahtijar-hasani-team-makerminds

Bahtijar Hasani

Junior Java Inxhinier

FAQ / Pyetjet e bëra shpesh

Ky anëtarësim është për njerëzit që besojnë në vetveten, se ata janë në gjendje të ndryshojnë të ardhmen e tyre. Njerëzit të cilët mund të marrin një vendim për të investuar në vetveten dhe të kuptojnë se sa të rëndësishme janë aftësitë për t’u bërë një anëtar i vlefshëm i tregut dixhital me pagesa të jashtëzakonshme.

Meqenëse kemi shumë aplikantë çdo ditë, ne zgjedhim nga njerëzit, të cilët janë të gatshëm të investojnë në vetveten për të arritur një sukses të madh në jetën e tyre. Nëse jeni duke kërkuar një kurs falas, atëherë ne nuk jemi partneri i duhur për t’ju përshtatur. Ndërsa jemi duke kërkuar rezultate, sipas mendimit tonë, përkushtimi juaj mund të aktivizohet vetëm kur të lidheni me një investim. Një ofertë falas nuk vlen për asgjë dhe nuk do të bëni përpjekjet e nevojshme për të arritur rezultatet. Më në fund përfundojmë në një situatë të pakënaqur. Ju nuk do ta arrini qëllimin tuaj për të gjetur një punë në tregun dixhital dhe ne nuk mund të krenohemi duke e bërë të mundur për ju.

Po, sepse koncepti ynë bazohet së pari në ndërtimin e bazave dhe më pas në arritjen e rezultateve tuaja të para bazuar në ushtrime praktike. A kemi thënë tashmë, që koncepti ynë është unik në Kosovë?

Anëtarësimi ynë është në internet sepse po operojmë në botën dixhitale online. Ne zhvilluam një koncept unik në internet, duke ju bërë të mundur që të mësoni me shpejtësinë tuaj dhe me oraret tuaja duke arritur rezultate të jashtëzakonshme. Nëse jeni të interesuar për kurse fizike, ne nuk jemi vendi i duhur.

Koncepti ynë i anëtarësimit do të përshtatet me nivelin tuaj aktual të njohurive dhe aftësive. Prandaj nuk ofrojmë çmim fiks. Në telefonatën tonë të konsultimit ne mësojmë më shumë për ju dhe ju bëjmë një ofertë unike. Ju lutemi mos na kërkoni një çmim para se të mos kemi mbajtur thirrjen e konsultës, sepse nuk do të jemi në gjendje t’ju bëjmë një ofertë deri atëherë.

Çdo student që përfundon kursin tre-mujor online, më pas i ofrohet mundësia për një praktikë. Kjo është e mundur sepse ne kemi zhvilluar një koncept unik.

 

Zërat e studentëve

"Ky anëtarësim ja vlen, me plot kuptimin e fjalës. Rrugëtimi im si programer është në hapat e parë por me MakerMinds Gamechangers po shkoj me hapa te sigurt. Kur them se ja vlen, këtu jo vetëm që bëhet aftësimi në programim nga programera me eksperienc shumë vitesh , por aplikojn edhe temat , këshillat si të aplikojm ne tregun e punës dhe të punsohemi.
Let's go Gamechangers!"
SunajS_Testimonials_JCoaching_GC_makerminds
sunaj s.
Junior Software Developer
"Kisha kohë qe hulumtoja per gjuhën programuse Java per përfitime të njohurive rreth kesaj gjuhe sepse nuk kisha njohuri. Falë trajnimit qe kisha në MakerMinds Gamechangers arrita t'i kuptoj bazat e Java si dhe falë projekteve fituam njohuri edhe per kijimin e aplikacioneve. Investova per te ardhmen time dhe tashme jam edhe pjesë e MakerMinds Gamechangers!"
DalinaI_Testimonials_JCoaching_GC_makerminds
Dalina I.
Junior Software Developer
"Fillimisht nuk kisha njohuri rreth gjuhës programuese "Java", prandaj duke e marrur parasysh popullaritetin e saj si gjuhë nisa të ndjekë trajnimin. Gjatë anëtarësimit në MakerMinds Gamechangers përveq njohurive bazike pata mundësinë të mësoj shumë koncepte të rëndësishme të cilat u shoqëruan poashtu me shembuj praktikë. Ndjekja e këtij konceptit padyshim që ja vlen për këdo që nuk ka njohuri pasiqë shpjegimi është mjaft efikas, logjik dhe i lidhur me analogji të ndryshme, gjë që e bën më të veçantë anëtarësimin."
GenitaA_Testimonials_JCoaching_GC_makerminds
Genita A.
Junior Software Developer
"Me MakerMinds Gamechangers ishte një eksperiencë e shkëlqyer. Startova si fillestar pa njohuri në gjuhën programuese Java, por me anë të këtij konceptit kalova në një nivel shumë të lartë. Përveç njohurive që fitova në këtë gjuhë programuese më është zhvilluar shumë edhe koncepti i të menduarit. Po ashtu nuk mund t’a lë pa e përmendur, që shumë gjëra përmes shpjegimit të ligjeratave që ishin të vështira u bënë që të duken jashtëzakonisht të lehta."
BahtijarH_Testimonials_JCoaching_GC_MMKS
Bahtijar h.
Junior Software Developer
"Para se te filloja me konceptin ne MakerMinds Gamechangers, nuk kisha njohuri ne kete drejtim. Por me kalimin e kohes, gjat anëtarësimit mesimore une mora nje pako njohurish te shumta, me te cilat jam i gatshem te filloj si nje Junior Java Developer. Dhe qellimi im eshte ne te ardhmen, te vazhdoj per te punuar per ndonje kompani, dhe te tregohem me sukses. Mendoj dhe shpresoj qe nje dit te punoj edhe ne tregun global me kalimin e kohes. Ju faleminderit shume."
ValdrinB_Testimonials_JCoaching_makerminds
Valdrin B.
Junior Software Developer

yOUtube videos

Play Video about programming-basics-makerminds
Play Video
Play Video about banking-app-java-makerminds