java-coaching-programming
java-coaching-programming

Bëhuni arkitekt i së ardhmes tuaj

Stërvitje Online për Java Programim

Mësoni si të bëheni një zhvillues profesional i programeve në Java dhe të merrni pjesë në tregun global digjital. Bëni një zgjedhje dhe fitoni:

  • Njohuri dhe aftësi në zhvillimin e softuerit
  • Aftësi në aplikimin për punësim
  • Mundësi të mëdha në tregun e punës

Zërat e studentëve

Ky kurs ja vlen, me plot kuptimin e fjalës. Rrugëtimi im si programer është në hapat e parë por me MakerMinds po shkoj me hapa te sigurt, kur them se ja vlen, këtu jo vetëm që bëhet aftësimi në programim nga programer me Eksperiencë shumë vitesh , por aplikojnë edhe temat, këshillat si të aplikojmë në tregun e punës dhe të punësohemi. Let's go Gamechangers!
Sunaj S.
Junior Software Developer
Me JCoaching ishte një eksperiencë e shkëlqyer. Startova si fillestar pa njohuri në gjuhën programuese Java, por me anë të këtij trajnimi kalova në një nivel shumë të lartë. Përveç njohurive që fitova në këtë gjuhë programuese më është zhvilluar shumë edhe koncepti i të menduarit. Po ashtu nuk mund t’a lë pa e përmendur, që shumë gjëra përmes shpjegimit të ligjeratave që ishin të vështira u bënë që të duken jashtëzakonisht të lehta.
Kisha kohë qe hulumtoja per gjuhën programuse Java per përfitime të njohurive rreth kesaj gjuhe sepse nuk kisha njohuri. Falë trajnimit qe kisha në JCoaching arrita t'i kuptoj bazat e Java si dhe falë projekteve fituam njohuri edhe per kijimin e aplikacioneve. Investova per te ardhmen time dhe tashme jam edhe pjesë e JCoaching!
Para se të filloja më stervitje në MakerMinds, nuk kisha njohuri në këtë drejtim. Por me kalimin e kohës, gjatë stërvitjeve mësimore unë mora një pako njohurish të shumta, me të cilat jam i gatshëm të filloj si nje Junior Java Developer. Dhe qëllimi im është në të ardhmën, të vazhdoj per të punuar për ndonjë kompani, dhe të tregohem i sukseshëm. Mendoj dhe shpresoj që nje ditë të punoj edhe në tregun global me kalimin e kohës. Ju faleminderit shumë.
Fillimisht nuk kisha njohuri rreth gjuhës programuese "Java", prandaj duke e marrur parasysh popullaritetin e saj si gjuhë nisa të ndjekë trajnimin. Gjatë trajnimit në "JCoaching" përveq njohurive bazike pata mundësinë të mësoj shumë koncepte të rëndësishme të cilat u shoqëruan poashtu me shembuj praktikë. Ndjekja e këtij trajnimi padyshim që ja vlen për këdo që nuk ka njohuri pasiqë shpjegimi është mjaft efikas, logjik dhe i lidhur me analogji të ndryshme, gjë që e bën më të veçantë trajnimin.

Genita A.
Junior Software Developer

Ju vendosni pËr tË ardhmen tuaj.

Plotësoni detajet tuaja dhe ne do t’ju kontaktojmë me një thirrje në telefon brenda pak kohësh.