MakerMinds Gamechangers

A mund të flisni gjuhën e së ardhmes? A mund të punoni nga kudo që dëshironi? A ndiheni të pavarur? Karriera juaj e programimit fillon këtu. Le të jemi Gamechangers dhe të bashkë-krijojmë të ardhmen.

Nuk ka kohë më të mirë se e tashmja!

Kur njerëzit ju thonë se është e pamundur, atje flitet për kufijtë e tyre, jo tuajin.

gjashtë gjërat që duhet të dini rreth Programimit

Të menduarit analitik

Mendimi analitik është një komponent kritik i të menduarit vizual që ju jep një aftësi për të zgjidhur problemet shpejt dhe në mënyrë efektive.

Gjuha e së ardhmes

Gjuha programuse është një gjuhë e cila është e përhapur në të gjithë botën. Prandaj, është shumë e vlefshme të investoni kohë në këtë gjuhë.

Shanse Pune

Me zhvillimin e teknologjisë edhe mundësitë për punë digjitale rriten çdo herë e më shumë. E ardhmja është e fokusuar në anën teknologjike dhe shanset e punësimit janë të mëdha.

Puna nga larg

Puna e pavarur prej vendit është diçka që bota digjitale të ofron. Puna nomade dhe nga larg të ofron një eksperiencë ku mund të jesh në pushime por prapë i kyçur në punë.

Aftësitë

Duke mësuar kodimin dhe programimin, do të dini më shumë si të punoni internetin dhe faqet e internetit po ashtu krijimin e aplikacioneve.

Realizimi i idesë

Realizimi i idesë apo ëndrrës suaj është hapi i fundit dhe ju do të jeni në gjendje të krijoni program të vërtetë dhe biznes të vërtetë.

Procesi ynë i Takimeve Online

Bëni takim

Ju lutemi kërkoni një takim duke siguruar gjithashtu atë lloj i kontaktit që preferoni. Ju mund të zgjidhni midis email, WhatsApp ose Viber.

Konfirmimi i takimit

Ne konfirmojmë kërkesën tuaj për takim duke ju kontaktuar me anë të opsionit që keni zgjedhur.

Intervista personale

Në intervistën tonë të parë 15 minutëshe ne duam të mësojmë më shumë rreth jush dhe të përqëndrohemi në ambiciet dhe qëllimet tuaja për të ardhmen.

Dallimi në mes Coaching dhe trajnimit

Coaching

 • Coach përgjegjës për rezultatet
 • Zakonisht një-në-një
 • Përdorimi i metodave dhe teknikave psikoterapeutike
 • Fokusi është në zhvillimin personal
 • Joformale, bisedore
 • Varet nga pyetjet
 • Fokusuar në zhvillim

   

Trajnimi

 • Nxënësit përgjegjës për rezultatet
 • Shpesh përdoret në vendosjen e grupeve
 • Shpesh nuk ka metoda dhe teknika psikoterapeutike
 • Fokusi është në njohurive profesionale
 • Formal
 • Varet nga tregimi
 • Fokusuar në mësimi

Koncepti ynë i Coaching

Definimi se prej ku te filloni

Nëse doni të mësoni të kodoni ose të reja në shkencën e kompjuterit, ju sjellim disa fjalë të rëndësishme për shkencën e kompjuterit dhe programimin që mund të veprojnë si mësimi juaj.

Ndërtimi i njohurive me kurse online

Një nga mënyrat më të shpejta dhe më me ndikim për të përhapur njohuritë tuaja në një global është ndërtimi i njohurive përmes kurseve online.

Coaching personal 1:1 takime

Hapi i fundit dhe shumë i rëndësishëm : video thirrjet 1:1 personale.  Ne ofrojmë këto takime për njerëzit që duan të kyqen në botën e programimit dhe të mësojnë më hollësisht se si funksionon.

Ndarja e përvojës në thirrjet me video grupore

Ju keni grupin tuaj unik të aftësive, njohurive dhe përvojës. Ndarja e njohurive tuaja me  thirrjet me video grupore është një shërbim i shkëlqyeshëm. Kjo ju jep një mundësi për të përfituar dhe njohuri të tjera duke ndarë pervojën me kolegët e tjerë.

Detyrat sfiduese te programimit

Nëse dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në një gjuhë ekzistuese ose një programim të ri, një nga mënyrat më të mira për ta bërë atë është përmes sfidave të kodimit.

Komunitet

Bashkohuni me këtë komunitet programues për zhvilluesit dhe inkurajoni veten që të jeni pjesëmarrës dhe të jeni mirënjohës ndaj njerëzve që marrin kohën për të ju inkurajuar në këtë komunitet.

Ju jeni duke shkruar të ardhmen tuaj. E vetmja pengesë midis jush dhe qëllimeve tuaja është vetvetja.

Merrni vendimin për të ndryshuar gjithçka.

Ju vendosni pËr tË ardhmen tuaj.

Plotësoni detajet tuaja dhe ne do t’ju kontaktojmë me një thirrje në telefon brenda pak kohësh.